ПОМОГНЕМЕ ДА РАЗВИТЕТЕ ВАШИЯ

РАЗШИРЕТЕ ВАШИЯ
РЕСТОРАНТСКИ БИЗНЕС С GOOGLE И FACEBOOK

Представете вашата храна, кулинарни умения, менюта и промоции в Google и се свържете проактивно с нови и съществуващи посетители на ресторанта в най-голямата социална медия в света!

СВЪРЖИ СЕ С НАС
Малка/контактна

Ето какво получавате от Google

ВИДИМОСТ

Получаването на повече запитвания и трафик до вашето местоположение зависи от класирането ви в Google Maps. Ние помагаме на вашия бизнес да се класира в Топ 3 на картата, така че да се позиционирате над конкуренцията във вашия район.

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Ние използваме сложни софтуерни инструменти, за да анализираме как клиентите търсят и взаимодействат с бизнеса онлайн. Уверяваме се, че всички подходящи ключови думи и думи за търсене са изброени във вашия профил в Google My Business, за да повишим вашето място в класирането. Ще получите повече обаждания, съобщения и повече посещения на уебсайта си.

ПУБЛИКАЦИИ В GOOGLE

Ние ви помагаме да популяризирате вашите продукти и услуги с помощта на Google Posts. Важно е клиентите ви да бъдат информирани за новостите във вашия бизнес и да показвате на Google, че сте активни в тяхната платформа.

ОТЗИВИ

Нищо не стимулира бизнеса повече от положителните отзиви от клиенти! Ето защо разработихме инструмент, който улеснява вашите потребители да  оставят онлайн отзив за вас само за няколко секунди, с няколко клика.

ОТЗИВИТЕ В GOOGLE ПРИВЛИЧАТ КЛИЕНТИ КЪМ ВАШИЯ РЕСТОРАНТ

Клиентите проверяват вашата онлайн оценка със звезди, преди да проверят менюто ви! Получаването на нови отзиви и отговарянето на тях показва на гостите ви, че ги слушате. Това изгражда лоялност и укрепва връзката ви с тях, както и повишава гласа на вашата марка!

ПУБЛИКАЦИИТЕ В GOOGLE ПРАВЯТ РАЗЛИКАТА

Креативните публикации и впечатляващите изображения са сред нещата, чрез които вашите нови клиенти могат да открият офертите ви! Вашият профил в Google My Business улавя уникалната атмосфера на вашия ресторант и ще позволи на гостите ви да усетят вкуса на кулинарното изживяване още преди да са ви посетили.

ЕТО КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ ОТ FACEBOOK, РАБОТЕЙКИ С НАС

РЕДОВНО ПУБЛИКУВАНЕ

Бъдете последователни, когато става дума за вашия бизнес. Ние публикуваме веднъж на всеки 3 дни, за да сме сигурни, че поддържате връзка с потенциалните си клиенти.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНО СЪДЪРЖАНИЕ

Нашият екип от опитни автори на съдържание създава персонализирано съдържание, което ви помага да се свържете по-добре с клиентите си.

ИНДИВИДУАЛЕН ДИЗАЙН

Нашите професионални графични дизайнери създават персонализирани изображения и видеоклипове, които ви помагат да се откроите от конкуренцията си и да привлечете повече клиенти.

ПОВЕЧЕ КЛИЕНТИ

Ние ви помагаме да достигнете до повече хора на месечна база, много от които ще предприемат активни действия и ще се свържат с вас.

УВЕЛИЧЕТЕ БРОЯ НА РЕЗЕРВАЦИИТЕ С FACEBOOK

Ангажирането на вашите клиенти е нещо повече от предлагане на промоции и оферти. Става въпрос за създаване на връзка с гостите ви, примамване с храната ви. Споделяйте интересно и привлекателно съдържание, апетитни снимки на вашата храна, готварски съвети, трикове и още и още!