НИЕ ВИ ПОМАГАМЕ ДА РАЗВИЕТЕ ВАШИЯ

ДОСТИГНЕТЕ ДО ТОЧНАТА АУДИТОРИЯ В GOOGLE И FACEBOOK

Създайте задълбочено онлайн присъствие и улеснете новите клиенти да намерят точно вашия бизнес за ремонт на мобилни телефони.

СВЪРЖИ СЕ С НАС
Малка/контактна

Ето какво получавате от Google

ВИДИМОСТ

Получаването на повече запитвания и трафик до вашето местоположение зависи от класирането ви в Google Maps. Ние помагаме на вашия бизнес да се класира в Топ 3 на картата, така че да се позиционирате над конкуренцията във вашия район.

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Ние използваме сложни софтуерни инструменти, за да анализираме как клиентите търсят и взаимодействат с бизнеса онлайн. Уверяваме се, че всички подходящи ключови думи и думи за търсене са изброени във вашия профил в Google My Business, за да повишим вашето място в класирането. Ще получите повече обаждания, съобщения и повече посещения на уебсайта си.

ПУБЛИКАЦИИ В GOOGLE

Ние ви помагаме да популяризирате вашите продукти и услуги с помощта на Google Posts. Важно е клиентите ви да бъдат информирани за новостите във вашия бизнес и да показвате на Google, че сте активни в тяхната платформа.

ОТЗИВИ

Нищо не стимулира бизнеса повече от положителните отзиви от клиенти! Ето защо разработихме инструмент, който улеснява вашите потребители да  оставят онлайн отзив за вас само за няколко секунди, с няколко клика.

ОТЗИВИТЕ В GOOGLE ВИ ПОСТАВЯТ ПРЕД КОНКУРЕНЦИЯТА

Ако вашите конкуренти получават по-добри отзиви, вие губите бизнес! Получете повече 5-звездни отзиви, изградете взаимоотношения с нови и съществуващи клиенти и се класирайте в Топ 3 на Google Map.

ПУБЛИКАЦИИТЕ В GOOGLE ПОВИШАВАТ ОТКРИВАЕМОСТТА В РЕЗУЛТАТИТЕ ПРИ ТЪРСЕНЕ

Редовното актуализиране на вашия профил в Google My Business чрез отговаряне на рецензии и на въпроси и публикуване на съдържание ви помага да се класирате по-високо от вашите конкуренти. Google публикациите са перфектен начин да увеличите видимостта си онлайн в Google Search and Maps!

ЕТО КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ ОТ FACEBOOK, РАБОТЕЙКИ С НАС

РЕДОВНО ПУБЛИКУВАНЕ

Бъдете последователни, когато става дума за вашия бизнес. Ние публикуваме веднъж на всеки 3 дни, за да сме сигурни, че поддържате връзка с потенциалните си клиенти.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНО СЪДЪРЖАНИЕ

Нашият екип от опитни автори на съдържание създава персонализирано съдържание, което ви помага да се свържете по-добре с клиентите си.

ИНДИВИДУАЛЕН ДИЗАЙН

Нашите професионални графични дизайнери създават персонализирани изображения и видеоклипове, които ви помагат да се откроите от конкуренцията си и да привлечете повече клиенти.

ПОВЕЧЕ КЛИЕНТИ

Ние ви помагаме да достигнете до повече хора на месечна база, много от които ще предприемат активни действия и ще се свържат с вас.

FACEBOOK ПОМАГА НА ВАШИЯ БИЗНЕС ДА РАСТЕ

Facebook улеснява показването на вашите реклами пред правилната аудитория. Насочвайте се към потребители си въз основа на тяхната марка мобилно устройство, използвана операционна система, демографски данни, местоположение и други!