Силата на

ПРИВЛИЧАНЕ НА КЛИЕНТИ С ИМЕЙЛ

Имейл кампанията (Newsletters) е ефективен начини да задържите контакта с вашите клиенти, да ги информирате за новини от вашата фирма и да ги привличате да посетят отново вашия сайт. Защо да създадем newsletters за сайта ви?

 1. Информираност на клиентите: Newsletters са отличен начин да информирате клиентите си за новини от вашата фирма, нови продукти, промоции, събития, публикации в блога ви и много други. Като задържите клиентите си информирани за всичко, което става във вашата фирма, те ще са по-вероятно да се върнат отново на вашия сайт.

 2. Увеличаване на посещаемостта на сайта: Newsletters са отличен начин да привлечете клиенти към вашия сайт. Когато изпращате newsletters, можете да включите връзки към новите продукти или услуги, като по този начин клиентите ще имат по-голямо желание да посетят сайта ви. Включването на промоционални оферти във вашите newsletters също може да насърчи клиентите да посетят сайта ви.

 3. Укрепване на връзката с клиентите: Newsletters могат да помогнат да укрепите връзката си с клиентите ви, като им предоставите полезна информация и им се обръщате с персонализирано съобщение. Когато клиентите са добре информирани и се чувстват важни за вашата фирма, те са по-склонни да посещават вашата уебстраница.

 4. Повишаване на продажбите: Newsletters могат да помогнат да повишите продажбите на вашата фирма. Като включите промоционални оферти или купони във вашите newsletters, те могат да насърчат клиентите да направят покупки от вашия сайт.

 5. Промотиране на марката: Newsletters могат да помогнат да укрепите имиджа на вашата фирма и да я промотирате. Включвайки визуално привлекателен дизайн и качествено съдържание, може да привлечем нови клиенти към вашата марка и да укрепим връзката ви със старите клиенти.

 6. Измерваемост на резултатите: Newsletters предоставят много данни, които могат да бъдат използвани за измерване на резултатите на вашата кампания. Можем да измерим броя на отворените съобщения, броя на кликванията върху връзките, които сме включили във вашите newsletters и др. Тези данни могат да ни помогнат да анализираме ефективността на вашата кампания и да определим какви промени трябва да направим, за да подобрим резултатите от кампанията.
Имейл кампаниите ми помогнаха да достигна до желаните ми клиенти без да инвестирам хиляди лева в рекама!
-Георги Георгиев - Собственик
Как нашата услуга помага
Целева аудитория

Имейл кампанията ви дава възможност да изберете коя аудитория да получи вашето съобщение.

Персонализация

С имейл кампанията можете да персонализирате вашето съобщение и да го направите по-атрактивно за вашата аудитория, което да доведе до повече продажби.

Висок потенциал за ROI

Това означава, че имейл кампанията може да бъде много ефективен начин да постигнете повече продажби с минимална инвестиция в реклама.

Прозрачност на резултатите

Имейл кампанията предоставя много данни за резултатите на вашата кампания, като например отвореността на съобщението, броя на кликванията, броя на отписалите се и много други, което помага за идентифицирането на вашите идеални клиенти.

Стъпките които предприемаме за успешна имейл кампания

Планиране на кампанията

Планирането на вашата имейл кампания е от съществено значение за успеха й. Избор на тема, съобщение, дизайн на имейл, кой ще бъде получателят на съобщението и кога ще бъде изпратено. Ние се грижим за всичко това!

Създаване на съдържание

След като сме планирали кампанията ви, е време да създадем съдържание за вашето съобщение. Съдържанието трябва да бъде интересно, вълнуващо и полезно за вашата аудитория. Ние имеме екип от експерти, които да направят вашето съобщение по-привлекателно за четене.

Оптимизация и тестване

Най-важният етап от вашата имейл кампания е оптимизацията и тестването. Ние тестваме различни варианти на вашето съобщение и дизайн, за да определим коя версия е по-ефективна.

Измерване на резултатите

Крайната стъпка за успешна имейл кампания е да измерим резултатите от нея. Използваме инструменти за отчетност, за да проследим броя на отворените и кликнатите съобщения, броя на новите клиенти, които са се регистрирали след изпращането на имейла, както и сумата на генерирания доход,  за да определим ефективността на кампанията и да въведем подобрения  за следващите имейл кампании.

Ето някои статистики, които доказват важността на newsletters за вашия бизнес:

 1. Според изследване на Campaign Monitor, newsletters имат средна отвореност от 17,92% и среден кликвания от 2,69%. Това означава, че ефективната кампания може да има голямо влияние върху резултатите на вашия бизнес.

 2. 80% от потребителите предпочитат да получават информация от маркетингови e-mail-и, включително newsletters, според изследване на Marketing Sherpa.

 3. Според изследване на HubSpot, клиентите, които получават newsletters, имат 13% по-голям шанс да направят покупка от вашия сайт, в сравнение с клиентите, които не получават такива съобщения.

 4. 60% от потребителите, които получават newsletters, казват, че тези съобщения влияят на тяхното вземане на решения за покупка, според изследване на the Direct Marketing Association.

 5. Според изследване на Epsilon, newsletters имат среден ROI от 88 лв. за всеки харчен лев. Това е много висока възвръщаемост на инвестицията и показва, че newsletters могат да бъдат много ефективни за вашия бизнес.

 6. Според изследване на Constant Contact, newsletters, които съдържат персонализирано съдържание, имат средна отвореност от 29%, в сравнение с 20% за тези, които не съдържат персонализация. Това показва важността на персонализацията във вашите newsletters.

 7. Според изследване на Mailchimp, кампаниите, които включват снимки и други графични елементи, имат по-висока отвореност и по-високи кликвания, в сравнение с тези, които са само текст.

В заключение, статистиките показват, че newsletters са ефективен начин да задържите контакта с вашите клиенти и да привлечете повече клиенти към вашия бизнес. Както виждате, newsletters имат много висок потенциал за ROI, така че не се колебайте да се свържете с нас, за да ви помогнем да разработите успешна имейл кампания.

КАКВО КАЗВАТ ХОРАТА ЗА НАС

Защо Да изберете имейл кампания
По-ниски разходи
за реклама
49%
Увеличаване на
продажбите
34%
Увеличаване на броя
редовни клиенти
23%
Заяви безплатна консултация с маркетингов експерт