НИЕ ВИ ПОМАГАМЕ ДА РАЗВИЕТЕ ВАШИЯ

GOOGLE И FACEBOOK ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

Възползвайте се от скритите възможности на Google Maps и Facebook реклами. Намерете потенциални клиенти, стимулирайте продажбите и увеличете оборота на вашия бизнес!

 

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
Малка/контактна

Ето какво получавате от Google

ВИДИМОСТ

Получаването на повече запитвания и трафик до вашето местоположение зависи от класирането ви в Google Maps. Ние помагаме на вашия бизнес да се класира в Топ 3 на картата, така че да се позиционирате над конкуренцията във вашия район.

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Ние използваме сложни софтуерни инструменти, за да анализираме как клиентите търсят и взаимодействат с бизнеса онлайн. Уверяваме се, че всички подходящи ключови думи и думи за търсене са изброени във вашия профил в Google My Business, за да повишим вашето място в класирането. Ще получите повече обаждания, съобщения и повече посещения на уебсайта си.

ПУБЛИКАЦИИ В GOOGLE

Ние ви помагаме да популяризирате вашите продукти и услуги с помощта на Google Posts. Важно е клиентите ви да бъдат информирани за новостите във вашия бизнес и да показвате на Google, че сте активни в тяхната платформа.

ОТЗИВИ

Нищо не стимулира бизнеса повече от положителните отзиви от клиенти! Ето защо разработихме инструмент, който улеснява вашите потребители да  оставят онлайн отзив за вас само за няколко секунди, с няколко клика.

Достигнете до вашите потенциални клиенти чрез Google Reviews

Доверието е ключът, когато става въпрос за разрастване на застрахователния ви бизнес. Вашите съществуващи клиенти ще се радват да покажат вашите оферти, сделки и стратегии за управление на риска, като ви оставят положителна обратна връзка онлайн.

Google My Business & публикуване на вашите оферти онлайн

Оптимизирайте профила си в Google My Business и станете видими онлайн, поддържайте клиентите си информирани за портфолиото си от услуги, като комуникирате с тях чрез публикации в Google. Съществува 70% по-голяма вероятност, клиентите да се доверят на вашия бизнес с професионална обява в Google My Business!

ЕТО КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ ОТ FACEBOOK, РАБОТЕЙКИ С НАС

РЕДОВНО ПУБЛИКУВАНЕ

Бъдете последователни, когато става дума за вашия бизнес. Ние публикуваме веднъж на всеки 3 дни, за да сме сигурни, че поддържате връзка с потенциалните си клиенти.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНО СЪДЪРЖАНИЕ

Нашият екип от опитни автори на съдържание създава персонализирано съдържание, което ви помага да се свържете по-добре с клиентите си.

ИНДИВИДУАЛЕН ДИЗАЙН

Нашите професионални графични дизайнери създават персонализирани изображения и видеоклипове, които ви помагат да се откроите от конкуренцията си и да привлечете повече клиенти.

ПОВЕЧЕ КЛИЕНТИ

Ние ви помагаме да достигнете до повече хора на месечна база, много от които ще предприемат активни действия и ще се свържат с вас.

FACEBOOK - ПОПУЛЯРЗИРАЙТЕ ВАШИЯ БИЗНЕС ПО ПРАВИЛНИЯ НАЧИН

Харченето на значителни средства за маркетинг  и достигането до грешен профил на купувач е грешка, която не можете да си позволите да направите. Facebook ви позволява да се свържете с хора, които активно търсят застраховка, и можете да ги идентифицирате и класифицирате въз основа на демографски данни, интереси или финансово състояние.