Силата на

РАЗВИЙТЕ МАРКАТА СИ С GOOGLE

Google My Business вече не е просто избор – това е съществена и дори задължителна част от онлайн присъствието на всеки бизнес. Никога преди не е било толкова важно да знаете къде да рекламирате вашата компания!

Google My Business винаги е бил важен, защото често е първото нещо, което клиентите ви виждат, когато търсят бизнес. Ползите от GMB са много и тук ще подчертаем само няколко ключови:

– Наличието на оптимизиран акаунт означава по-голяма вероятност вашите потенциални клиенти да ви посетят онлайн и дори да се свържат с вас чрез телефонни обаждания!

– Освен това създава по-добри опции за брандиране, като позволява на хората от вашия квартал или от целия град и региона да научат за вашия бизнес и услугите, които предлагате.

– Сега, когато собствениците на фирми имат Google My Business, отпечатването на рекламни листовки е нещо, което остава в миналото.

...Увеличих продажбите си с 20%, като станах видим в Google! -Симеон Банков
Как Google помага на бизнесите
Достигнете до топ 3

Ние помагаме на вашата обява да бъде в топ 3 на бизнес картата, така че клиентите да избират вас, а не вашите конкуренти.

ПОЛУЧЕТЕ 5-ЗВЕЗДНИ ОТЗИВИ

Отзивите са единственото нещо, което клиентите използват, за да ви разграничат от конкуренцията. Следователно получаването на повече отзиви е равно на повече клиенти. То е гаранция за вашия професионализъм.

КОНКУРЕНТНО ПРЕДИМСТВО

Настройте своя Google My Business Listing според препоръките на Google и бъдете по-видими на картата.

ПУБЛИКАЦИИ В GOOGLE

Ние популяризираме вашите услуги в Google и включваме всички ключови думи, чрез които клиентите ви търсят и могат да ви намерят.

ЕТО КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ!

ЛОКАЛНО SEO

Ние поставяме вашата малка обява в Google My Business в първите 3 позиции от търсенето, което ще ви помогне да получите повече обаждания и клиенти.

 

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Ние популяризираме вашия бизнес и включваме всички ключови думи, които клиентите ви търсят. Можете да получите повече потенциални клиенти и продажби, като включите няколко прости думи в заглавието на публикацията си.

ПУБЛИКАЦИИ В GOOGLE

Професионалните ни графични дизайнери и автори на съдържание, които създават персонализирани изображения и видеоклипове, са тук, за да ви помогнат да популяризирате вашите продукти и услуги.

ОТЗИВИ
Отличете се от конкуренцията си!
Имаме най-лесния процес за това как можете да получите 5-звездни отзиви от вашите доволни клиенти.

ЗАЩО ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕТЕ С GOOGLE

За да могат клиентите Ви да научат, че вашият бизнес съществува

Традиционната реклама вече е в миналото. Вашите настоящи и бъдещи клиенти търсят, откриват и оценяват вашия бизнес онлайн. Поддържането на положителна онлайн репутация ви позволява да се класирате по-високо в резултатите от търсенето с Google, повишава разпознаваемостта на вашата марка и увеличава клиентите ви, а оттам и приходите ви.

За да получите повече отзиви от клиенти

84% от хората се доверяват на онлайн рецензии и референции толкова, колкото се доверяват на препоръка от приятел! Без значение колко голям е вашият маркетингов бюджет, вашите доволни клиенти са най-убедителното доказателство за вашия бизнес успех през годините! Отличната онлайн репутация води до лоялни клиенти на марката, които правят непрекъснати покупки от вашия бизнес и го препоръчват на други!

Локално SEO

Достигането на вашия бизнес в първите 3 резултата от търсенето в Google Maps е едно от най-важните неща, когато става въпрос за откриваемостта на вашия бранд. Ние ви предоставяме локално SEO, за да сме сигурни, че вашият бизнес е винаги на върха.

Защо Google е важен!
Търсения в Google
95%
Хора, четящи отзиви преди да посетят даден бизнес
90%
Клиенти, които не биха посетили даден бизнес, ако той има лоши отзиви
82%
Хора, които вярват повече на даден бранд, ако той има
позитивни отзиви
74%
Запазете безплатна консултация
Малка/контактна