Силата на

Предлагай продуктите си онлайн

Staello предлага професионална разработка на онлайн магазини. Ние сме екип от опитни уеб разработчици и дизайнери, специализирани в създаването на уникални онлайн магазини, които ще ви помогнат да увеличите продажбите и да нарастнете като бизнес.

Ние разбираме, че създаването на онлайн магазин може да бъде трудно и стресиращо за много бизнеси. Затова ние сме тук, за да ви помогнем да изградите вашия онлайн магазин бързо и лесно, като в същото време гарантираме, че той ще бъде професионален, лесен за управление и удобен за потребителите.

Нашите услуги по разработка на онлайн магазин включват следните:

 1. Анализ на вашите нужди: Преди да започнем работа по проекта, ще се консултираме с вас, за да разберем вашите нужди и изисквания. Ще обсъдим какви продукти или услуги ще предлагате, каква е вашата целева аудитория и какви функционалности бихте желали да има вашият онлайн магазин.

 2. Дизайн на уебсайта: Създаването на визуално привлекателен дизайн е много важно за привличане на потребителите. Нашите дизайнери ще ви предложат няколко варианта за дизайн на онлайн магазина, които ще отразяват вашата марка и стил.

 3. Разработка на онлайн магазин: След като одобрите дизайна, ние ще започнем разработката на вашия онлайн магазин. Ще се уверим, че всички функционалности, които сте искали, са включени и ще гарантираме, че вашият онлайн магазин е лесен за управление и навигация.

 4. Интеграция с платежни системи: Ние ще интегрираме вашето онлайн магазина с платежни системи, за да може вашите клиенти да плащат за своите поръчки по лесен и удобен начин. Ще се уверим, че всички транзакции са сигурни и защитени.

 5. Оптимизация за търсачки: Ние ще оптимизираме вашия онлайн магазин за търсачки, за да гарантираме, че потенциалните клиенти ще могат да намерят лесно вашия магазин в интернет пространството. Ще използваме ключови думи, които ще увеличат видимостта на магазина в търсачките.

 6. Техническа поддръжка: Ние предлагаме техническа поддръжка и поддръжка на магазина след като е пуснат онлайн. Това включва редовно обновяване на софтуера, включване на нови функционалности и решаване на проблеми, които може да възникнат.

 7. Обучение за управление на магазина: Ще ви обучим как да управлявате вашия онлайн магазин и да добавяте нови продукти или услуги. Ще ви предоставим инструкции и наставки, които да следвате, за да можете да управлявате магазина си ефективно.

Staello ми помогна да достигна до клиенти извън гр. Велико Търново, като ми направиха онлайн магазин, който обработва доставки и онлайн плащания, бързо и без допълнителна намеса! -Емил Кирилов- Собственик

Ето няколко причини защо да изберете Staello за разработка на вашия онлайн магазин:

 1. Опитен екип: В Staello имаме опитен екип от уеб разработчици и дизайнери, които са специализирани в създаването на уникални и професионални онлайн магазини. Нашите експерти имат голям опит и знания в областта на уеб дизайна, електронната търговия и онлайн маркетинга, което гарантира, че вашата онлайн търговия ще бъде създадена в съответствие с най-добрите практики.

 2. Индивидуален подход: Ние се стремим да изградим дългосрочно и успешно партньорство с нашите клиенти. Това означава, че се стремим да разберем вашите нужди и изисквания и да ви предложим индивидуално решение за вашия бизнес. Ние предлагаме персонализиран подход към всеки проект, който ни позволява да създадем уникален онлайн магазин, който отразява стила и бранда на вашия бизнес.

 3. Качество на работата: Качеството на работата ни е много важно за нас. Ние работим по всяка детайл, за да създадем уебсайт, който е лесен за управление, оптимизиран за търсачките и привлекателен за потребителите. Нашата цел е да ви предоставим професионален онлайн магазин, който ще увеличи продажбите и нарастваща бизнес популярност.

 4. Техническа поддръжка и обучение: Ние предлагме техническа поддръжка и обучение, за да ви помогнем да управлявате вашия онлайн магазин. Ние ще ви предоставим детайлни инструкции за управление на магазина, включително добавяне на продукти и услуги, управление на поръчки и стоки, и други. Също така ще сме на разположение да отговорим на всички ваши въпроси и да ви предоставим техническа поддръжка, когато ви е необходима.

 5. Конкурентни цени: Ние предлагаме конкурентни цени за нашите услуги за разработка на онлайн магазини. Нашата цел е да предоставим на нашите клиенти висококачествени услуги на достъпни цени, за да ги помогнем да растат и да развиват бизнеса си.

 6. Гъвкавост: Ние се стремим да бъдем гъвкави и да работим в съответствие с графика и изискванията на нашите клиенти. Разбираме, че разработката на онлайн магазин може да бъде сложен процес, затова се стараем да сме винаги на разположение да отговорим на вашите нужди.

Как нашата услуга помага
Насоченост към целевата аудитория

Всеки един бизнес трябва да идентифицира целевата си аудитория! Екипът на Staello помага на малките бизнеси да се насочат към своята целева аудитория и да таргетират своя идеален клиент.

Осигурява видимост в търсачките

Малките бизнеси често са в по-неблагоприятна позиция от големите компании, когато става дума за органично търсене. Точно заради това предлагаме специални пакети за онлайн магазини които да осигурят силен старт на вашия бизнес

Поддръжка

Всеки един онлайн магазин има нужда от честа поддръжка, обновяване на цени, промоции, продукти и т.н. 

Staello се грижи за поддръжката на вашия онлайн магазин, без да се налага налага намеса от ваша страна! Това позволява на нашите клиенти да се фокусират върху най-важното, комуникацията с техните клиенти!

Стъпките които предприемаме за успешна онлайн магазин

Изграждане на удобна и функционална онлайн платформа

Добре проектираната онлайн платформа, която е лесна за навигация и употреба, е от ключово значение за успеха на онлайн магазина. Навигацията трябва да бъде ясна и интуитивна, а продуктите да бъдат лесно достъпни за потребителите.

Оптимизация за търсачки

Oптимизацията за търсачки (SEO) е важен елемент от успешната онлайн търговия, който помага на магазина да бъде намерен от потенциалните клиенти в търсачките.

Изграждане на силен онлайн маркетинг

Силната маркетингова стратегия е ключова за привличане на трафик и клиенти към онлайн магазина. Включването на социални медии, платени реклами, контент маркетинг и други маркетингови техники може да помогне за увеличаване на видимостта и продажбите на онлайн магазина.

Оптимизация на процеса на плащане

Oптимизацията на процеса на плащане може да помогне за увеличаване на конверсията на сайта и да улесни процеса на плащане за клиентите. Подобрени мобилни платежни решения и избор на различни методи на плащане, като например карти, PayPal и други, могат да бъдат от полза за клиентите.

E-Commerce със Staello

Възможно е да имате много въпроси относно разработката на онлайн магазин и това е напълно разбираемо. Затова нашите специалисти са винаги на разположение да ви помогнат и да ви предоставят информация, която да ви помогне да направите най-добрият избор за вашия бизнес.

Създаването на онлайн магазин може да бъде много полезно за вашия бизнес, като може да ви помогне да увеличите продажбите и да нарастнете като бизнес. Ние ще ви помогнем да създадете онлайн магазин, който ще бъде професионален, привлекателен и удобен за потребителите, като същевременно ще ви предоставим необходимата поддръжка и техническа помощ. Вашата успешна онлайн търговия е в нашите ръце.

КАКВО КАЗВАТ ХОРАТА ЗА НАС

Защо E-Commerce
Растеж в потребирелите пазаруващи онлайн
63%
Растеж в приходите на един бизнес на годишна база
20%
Ръст в хората пазаруващи онлайн след COVID
76%
Заяви безплатен Бизнес Одит