Силата на добрия

ЗАЩО ДА СЪЗДАДЕМ НОВ УЕБСАЙТ?

Вашият уебсайт е вашата онлайн визитка и ако искате да победите конкурентите си, трябва да имате по-добър уебсайт от тях . Не можете просто да създадете сайт, който изглежда като този на всички останали – вашата марка се нуждае от идентичност! Точно тук се намесва Стело! Точно тук се намесваме ние! Ние ще създадем професионално изглеждащ и функционален уебсайт, показващ какво представлява вашият бизнес. Ние работим с най-новите технологии, за да направим ползването на уебсайта ви лесно и ефективно. Ние ще персонализираме вашия уебсайт според съвременните стандарти, така че да бъде удобен за потребителя и да изглежда страхотно на всяко устройство.

Ние сме много доволни , че избрахме Staello за изграждане на нашия нов фирмен уебсайт. Техният професионализъм, експертиза, насоки, организация и синхронизация бяха чудесни. Те също са лесни за достигане, много търпеливи при обясняване на процеса и следващите стъпки, в случай, че се натъкнем на нещо, които не разбираме!

-Васил Генчев

Как нов уебсайт помага на вашата марка?

1) Намирате клиенти – Професионално изглеждащият и оптимизиран уебсайт улеснява клиентите да научат за вашия бизнес и това, което предлагате.

2) Изграждате доверие – Създаването на уебсайт ви дава гъвкавост и пълен контрол върху вашата марка. Един уебсайт може да ви помогне да създадете надеждност и доверие, когато става въпрос за потенциални клиенти.

3) Представяте марката си – Комуникирайте правилното послание, покажете продуктите или услугите си и изградете дълготрайни взаимоотношения с клиентите си.

4) Печелите конкурентно предимство –  Потребителите правят много онлайн проучвания, преди да вземат решение за покупка. Интуитивен, лесен за навигация и креативен уебсайт е това, което ще ви отличава от конкуренцията.

5) Развивате бизнеса си – Наличието на отличен уебсайт ви дава възможност да „раздадете визитната си картичка“ на много хора, независимо от тяхното местоположение или демографски признак.

Как работи
СЪБИРАМЕ ИНФОРМАЦИЯ

Ще започнем със среща за опознаване, за да разберем по-добре естеството на вашия бизнес и с какво се занимавате. Ние ще разгледаме вашия съществуващ сайт, ще анализираме вашата конкуренция и ще определим кои решения биха работили най-добре конкретно за вас.

ПЛАНИРАНЕ

На този етап ще създадем визия на сайта и ще обсъдим идеалната му структура. След това ще направим пътна карта с всички етапи на процеса, така че да знаете точно кога уебсайтът ви ще бъде готов.

ДИЗАЙН

Нашите графични дизайнери ще помогнат на вашия уебсайт да придобие облика и идентичността на вашия бизнес, посредством всички визуални елементи като снимки, изображения и видеоклипове, които ще публикуваме в него.

РАЗВИТИЕ

По време на тази фаза нашите уеб разработчици ще изградят сайта, ще добавят съдържание и ще извършат всички необходими интеграции на трети страни и ще се уверят, че той е подходящ за всички устройства.

СТАРТИРАНЕ

Ще получите демо връзка преди стартирането на уебсайта и цялото необходимо обучение. Ще продължим да предоставяме поддръжка, за да сме сигурни, че вашият уебсайт остава в правилна форма.

ЕТО КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ ОТ ВАШИЯ УЕБСАЙТ

МОДЕРЕН ДИЗАЙН

Креативният дизайн на уебсайта прави страхотно първо впечатление! Помага на новите посетители да останат по-дълго в него, развива връзките с клиентите и като цяло води до повече продажби.

КАЧЕСТВЕНО СЪДЪРЖАНИЕ

Хората са по-склонни да посетят вашия уебсайт, ако могат да намерят полезна за тях информация. Като публикувате привлекателно, интересно и полезно съдържание, вие изграждате интерес у клиентите си, мотивирате ги да обърнат внимание на казаното от вас и да се свържат точно с вашия бизнес, защото за тях звучите компетентно и професионално.

МОЩНИ ВИЗУАЛНИ ЕЛЕМЕНТИ

Привличащи окото изображения и видеоклипове влияят на емоциите и предлагат на клиентите ви приятно изживяване, когато сърфират в уебсайта ви. Визуалните елементи ви помагат да предадете правилното послание на вашата аудитория, като я улеснявате да разбере по-добре вашите продукти или услуги.

ПОВЕЧЕ КЛИЕНТИ

Наличието на оптимизиран уебсайт е много ефективен начин да достигнете до повече хора на много ниска цена. Повишава осведомеността за вашия бизнес, помага на клиентите да разберат защо трябва да купуват от вас, което води естествено до повече продажби.

ПРОФЕСИОНАЛНИЯТ УЕБСАЙТ ПРАВИ РАЗЛИКАТА

Професионално изглеждащият уебсайт е мястото, където започва срещата с  вашия клиент. Той повишава репутацията на вашата марка, увеличава видимостта ви онлайн и подобрява генерирането на потенциални клиенти. Той е ваша собственост, част от активите ви и вие имате пълен контрол върху това как изглежда, както и върху продуктите или услугите, които рекламирате. Това е отлично място да подчертаете положителните отзиви от вашите съществуващи клиенти и да отговорите на всякакви запитвания, които вашите потенциални клиенти може да имат за вашия бизнес.

Ключови показатели, които да следите
Уебсайт Трафик
84%
Спад на Bounce Rate
76%
Ръст в продажбите
39%
Увеличаване на редовните
клиенти
32%
Заявете безплатен уебсайт одит