Силата на

КАК SEO
МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ НА РАЗВИТИЕТО ВИ

Почти всеки вече е чувал за оптимизация за търсачки. Но нека го кажем отново:

SEO или Search Engine Optimization е процесът за оптимизация за търсачки и се използва за подобряване на техническата конфигурация на уебсайта, уместността на съдържанието и популярността на връзките, така че уеб страниците да станат лесно откриваеми за търсачките и отговарящи на потребителските заявки за търсене. Като следствие търсачките класират сайтовете по-добре, т.е.  показват ги на по-предни позиции.

И така, оптимизацията за търсачки (SEO) се превръща в дигитална маркетингова практика. Полезното и оптимизирано съдържание и създаването на правилна стратегия за класиране в търсачките и нейното изпълнението се явяват ключови за успешен дигитален маркетинг. Което в дългосрочен план носи значителни ползи за бизнеса.

  • По-голямата част от онлайн действията, включително проучване на продукти и услуги, започва с търсенето в интернет.
  • Заявките за търсене от потребителя са целенасочени - потребителят конкретно търси информация, свързана с тази заявка. Следователно е ценно да предоставите подходящо съдържание, ако имате продукт или услуга, отговарящ на заявката.
  • Повечето потребители избират първите връзки на страницата и много малко стигат до втора страница на SERP.
Как нашата услуга помага
Видимостта

SEO осигурява на вашата марка видимостта, от която се нуждае. 

По-голяма част от онлайн активностите започват със заявка за търсене.

Генериране на трафик

Предната позиция и видимостта в Google води до повишен трафик към уебсайта. Всъщност органичното търсене обикновено е основният източник на трафик.

Повишаване на продажбите

По-големият трафик към  вашият уебсайт, означава повече потенциални клиенти, при това заявили търсене за продукт или услуга като вашите, което естествено води до повече осъществени продажби.

FACEBOOK РЕКЛАМИ

Не разчитайте само на покупки на място в магазина ви, пренесете бизнеса си онлайн с помощта на Facebook. Превърнете локалният си магазин в глобален.

ЕТО КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ ОТ SEO, РАБОТЕЙКИ С НАС

Увеличаване на органичния трафик:

Оптимизираните уебсайтове имат по-висок ранг в резултатите от търсачки, което ги прави по-видими за потребителите и увеличава вероятността да бъдат посетени. Това води до повишаване на органичния трафик на уебсайта.

По-висока процент на превръщане на посетители в клиенти:

SEO позволява на уебсайта да се оптимизира за определени ключови думи и това повишава релевантността на уебсайта за потребителите. Това води до по-висок процент на конверсията от посетителите на уебсайта.

По-ДОБРО потребителско
изживяване:

SEO оптимизацията не само помага на уебсайта да бъде по-видим, но също така подобрява и неговата функционалност. Това може да включва подобряване на скоростта на уебсайта, оптимизиране на мобилната версия и др.

По-ниски разходи за маркетинг:

SEO може да бъде ефективен начин за привличане на трафик и повишаване на конверсията, без да се инвестира значително в рекламни кампании. Това може да доведе до значително намаляване на разходите за маркетинг на уебсайта.

Защо е необходима SEO – оптимизация на търсачки

Все по-голям брой потребители търсят информация, продукти или услуги в интернет пространството. Все повече от тях предпочитат полезното и компетентно съдържание и се доверяват на тези, които изглеждат и звучат професионално. Ето защо прилагането на SEO стратегия е необходимо, за да може вашият бизнес да бъде разпознаваем и конкурентен в очите на потребителите

SEO практиките са предназначени да работят с алгоритмите на търсачките. Това, които търсят алгоритмите са функциониращ уебсайт, висококачествено, полезно и свежо съдържание, включващо конкретни ключови думи, голям трафик към сайта и скорост на зареждане. Всички тези елементи са взаимно свързани и важни. Всичко това ще доведе, в крайна сметка, до реализиране на повече продажби за вашия бизнес.

КАКВО КАЗВАТ ХОРАТА ЗА НАС

Защо SEO е важно
Онлайн изживявания започващи с Google
93%
Потребителите не отиват на втората страница на резултатите от търсачката
73%
Потребителите игнорират платените реклами в резултатите от търсачки и предпочитат да кликнат на органичните резултати
70%
Потребителите правят търсене преди да направят голяма покупка
61%
Заяви безплатен SEO одит