Силата на

ДОСТИГНИ ДО ТВОИТЕ КЛИЕНТИ С FACEBOOK

Facebook може би е най-мощната рекламна платформа, позната някога на човечеството. Тя разполага с повече данни за ежедневието на хората, техните вкусове, предпочитания, интереси и онлайн активности от която и да е друга платформа. Цялата тази информация е структурирана в набор от платени и безплатни инструменти за маркетинг насочване, които са достъпни за всеки. И е съвсем логично те да се използват от бизнесите целево и по предназначение. Точно това е предпоставка за иницииране и изпълнение на ефективни рекламни кампании, които дават отлични резултати.

Staello ми помогна да получа 5.5 пъти по-голяма възвръщаемост на рекламната ми кампания в Meta Facebook! -Алекс Борилов - Собственик

Facebook е един от водещите информационни гиганти. Чудовищна база данни. За да достига и напълно да удовлетворява променящите се потребности на своите потребители той постоянно еволюира. Това е и причината да се създават все повече и все по-разнообразни възможности за реклама. Като социална платформа той е водещ и авторитетен информационен източник, особено за България, и като такъв доста успешно диктува тенденции и става все по-популярно място за реклама на много бизнеси.

Facebook рекламата е удобна, лесна и общодостъпна, но умението за създаване на правилна реклама и управлението на рекламни кампании, за да могат те да достигнат до максимален брой клиенти, е ключово. Изисква време, компетентност и ресурси. За да получи бизнеса максимума от това е добре да се обърне към специалисти в областта.

 

Какво ви дава рекламата във Facebook:

  • Разпознаваемост на бранда и услугите, които предлагате;
  • Създава надеждност на марката, изгражда реноме и престиж;
  • Таргетиране, насочено към конкретна целева група;
  • Бързи, контролируеми и измерими резултати;
  • Директна комуникация с потребителя;
  • Обратна връзка с клиента.
Как нашата услуга помага
ШИРОКА АУДИТОРИЯ

Facebook е най-голямата социална мрежа в света, която има милиарди потребители. Това означава, че Facebook Ads има потенциала да достигне много хора, които са ваши потенциални клиенти.

ТАРГЕТИРАНЕ

Facebook Ads предлага множество възможности за таргетиране на потребителите, като възраст, пол, интереси, местоположение и др. Това прави възможно насочването на рекламите към конкретна аудитория и повишаване на ефективността на рекламната кампания.

НИСКИ РАЗХОДИ ЗА РЕКЛАМА

Facebook Ads може да бъде по-евтин начин за маркетинг, отколкото други методи на маркетинг като например реклама в телевизията. Маркетинговите разходи могат да бъдат контролирани и оптимизирани, за да се постигнат желаните резултати по ефективен начин.

АНАЛИЗ НА РЕЗУЛТАТИТЕ

Facebook Ads предлага подробни анализи на резултатите на рекламната кампания. Това включва информация за броя на кликванията, показванията, конверсиите и др. Анализът на тези данни може да помогне на маркетинговия екип да оптимизира рекламната кампания и да постигне по-добри резултати.

ЕТО КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ ОТ FACEBOOK, РАБОТЕЙКИ С НАС

РЕДОВНО ПУБЛИКУВАНЕ

Бъдете последователни, когато става дума за вашия бизнес. Ние публикуваме веднъж на всеки 3 дни, за да сме сигурни, че поддържате връзка с потенциалните си клиенти.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНО СЪДЪРЖАНИЕ

Нашият екип от опитни автори на съдържание създава персонализирано съдържание, което ви помага да се свържете по-добре с клиентите си.

ИНДИВИДУАЛЕН ДИЗАЙН

Нашите професионални графични дизайнери създават персонализирани изображения и видеоклипове, които ви помагат да се откроите от конкуренцията си и да привлечете повече клиенти.

ПОВЕЧЕ КЛИЕНТИ

Ние ви помагаме да достигнете до повече хора на месечна база, много от които ще предприемат активни действия и ще се свържат с вас.

Facebook Маркетинг

Всичко, което води до продажби е маркетинг.

Фейсбук е социална мрежа, създадена да  свързва хората, предлагайки им качествена информация. През последните години, обаче, платформата се трансформира от една ангажираща социална мрежа в поле за рекламна дейност, което стана съвсем логично и естествено. Така Facebook се превръща в част от бързо навлизащия дигитален маркетинг, който в следващите години ще бъде неразделна част от маркетинговата стратегия на всеки успешен бизнес.

Вече говорим все повече за Фейсбук маркетинг и Facebook Ads. Така най-обобщената дефиниция за Facebook маркетинг е:

Платформа, която насърчава развитието на бизнеса чрез ефективни реклами.

КАКВО КАЗВАТ ХОРАТА ЗА НАС

Защо Facebook ADS
По-голямо намерение да закупят продукта, отколкото тези, които не са видели рекламата
50%
Влияе при вземането на решения
84%
Българи използващи
платформата
63%
Повишаване търсенето на
вашата марка
23%
Заяви безплатен facebook & instagram одит