ПОМОГАМЕ ВИ ДА РАЗВИТЕТЕ ВАШИЯ

СТРАТЕГИИ ЗА РАСТЕЖ НА АВТОКЪЩИ

Ние разработихме инструментите и стратегиите, от които се нуждаете, за да получите повече отзиви, да се показвате на върха на местните търсения, да увеличите присъствието си в социалните медии и да предложите изключително изживяване на клиентите си.

СВЪРЖИ СЕ С НАС
Малка/контактна

Ето какво получавате от Google

ВИДИМОСТ

Получаването на повече запитвания и трафик до вашето местоположение зависи от класирането ви в Google Maps. Ние помагаме на вашия бизнес да се класира в Топ 3 на картата, така че да се позиционирате над конкуренцията във вашия район.

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Ние използваме сложни софтуерни инструменти, за да анализираме как клиентите търсят и взаимодействат с бизнеса онлайн. Уверяваме се, че всички подходящи ключови думи и думи за търсене са изброени във вашия профил в Google My Business, за да повишим вашето място в класирането. Ще получите повече обаждания, съобщения и повече посещения на уебсайта си.

ПУБЛИКАЦИИ В GOOGLE

Ние ви помагаме да популяризирате вашите продукти и услуги с помощта на Google Posts. Важно е клиентите ви да бъдат информирани за новостите във вашия бизнес и да показвате на Google, че сте активни в тяхната платформа.

ОТЗИВИ

Нищо не стимулира бизнеса повече от положителните отзиви от клиенти! Ето защо разработихме инструмент, който улеснява вашите потребители да  оставят онлайн отзив за вас само за няколко секунди, с няколко клика.

ПОВЕЧЕ ОТЗИВИ ОЗНАЧАВА ПОВЕЧЕ ПРОДАДЕНИ КОЛИ

Използвайте прегледите в Google, за да привлечете нови потенциални клиенти. Станете най-добрият автосервиз във вашия район, като изпратите на клиентите си връзки за рецензии , услуги и новини директно на техните телефони.

GOOGLE MY BUSINESS ВИ ПОЗВОЛЯВА ДА ДОСТИГНЕТЕ ДО ПОТРЕБИТЕЛИ, КОИТО ВЕЧЕ ВИ ТЪРСЯТ

Покажете ремонтните си и сервизни услуги , публикувайте актуализации за бизнеса си или привлечете нови клиенти с някои специални оферти. Публикуването в Google ви помага да получите повече органични кликвания, привлича потребители към уебсайта ви и насърчава собствениците на автомобили да се свържат директно с вас, като само кликнат върху бутона „Обадете се сега“.

ЕТО КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ ОТ FACEBOOK, РАБОТЕЙКИ С НАС

РЕДОВНО ПУБЛИКУВАНЕ

Бъдете последователни, когато става дума за вашия бизнес. Ние публикуваме веднъж на всеки 3 дни, за да сме сигурни, че поддържате връзка с потенциалните си клиенти.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНО СЪДЪРЖАНИЕ

Нашият екип от опитни автори на съдържание създава персонализирано съдържание, което ви помага да се свържете по-добре с клиентите си.

ИНДИВИДУАЛЕН ДИЗАЙН

Нашите професионални графични дизайнери създават персонализирани изображения и видеоклипове, които ви помагат да се откроите от конкуренцията си и да привлечете повече клиенти.

ПОВЕЧЕ КЛИЕНТИ

Ние ви помагаме да достигнете до повече хора на месечна база, много от които ще предприемат активни действия и ще се свържат с вас.

ДОСТИГНЕТЕ ДО ВАШАТА ОСНОВНА АУДИТОРИЯ С РЕКЛАМИ във FACEBOOK

Рекламирането във Facebook всъщност е по-евтино в сравнение с други платформи за дигитален маркетинг. Възползвайте се от милионите хора, които използват Facebook ежедневно, и достигнете до правилната аудитория, нуждаеща се от нова кола или ремонт на старата.