НИЕ ВИ ПОМАГАМЕ ДА РАЗВИЕТЕ ВАШИЯ

ПОКАЖЕТЕ ВАШИЯТ
БИЗНЕС ОНЛАЙН

Вашите клиенти се сещат първо за Google и Facebook, когато се нуждаят от услуги! Оптимизираният профил в Google My Business и ефективната Facebook страница са от съществено значение за привличане на трафик точно към вашия бизнес.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
Малка/контактна

Ето какво получавате от Google

ВИДИМОСТ

Получаването на повече запитвания и трафик до вашето местоположение зависи от класирането ви в Google Maps. Ние помагаме на вашия бизнес да се класира в Топ 3 на картата, така че да се позиционирате над конкуренцията във вашия район.

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Ние използваме сложни софтуерни инструменти, за да анализираме как клиентите търсят и взаимодействат с бизнеса онлайн. Уверяваме се, че всички подходящи ключови думи и думи за търсене са изброени във вашия профил в Google My Business, за да повишим вашето място в класирането. Ще получите повече обаждания, съобщения и повече посещения на уебсайта си.

ПУБЛИКАЦИИ В GOOGLE

Ние ви помагаме да популяризирате вашите продукти и услуги с помощта на Google Posts. Важно е клиентите ви да бъдат информирани за новостите във вашия бизнес и да показвате на Google, че сте активни в тяхната платформа.

ОТЗИВИ

Нищо не стимулира бизнеса повече от положителните отзиви от клиенти! Ето защо разработихме инструмент, който улеснява вашите потребители да  оставят онлайн отзив за вас само за няколко секунди, с няколко клика.

ОТЗИВИТЕ В GOOGLE ВИ ПОМАГАТ ДА ПОЛУЧИТЕ ОНЛАЙН ПРЕДСТАВЯНЕ

Положителната обратна връзка с клиентите е това, което ще насочи повече хора към вашия компютърен бизнес. Рецензиите ще подобрят честотата на кликване на вашия уебсайт и ще увеличат популярността ви!

ПУБЛИКАЦИИТЕ В GOOGLE ПОВИШАВАТ ВАШЕТО КЛАСИРАНЕ

Информирайте клиентите си за нови услуги, отстъпки и промоции! Качването на текст и изображения в профила ви в Google My Business ще ви помогне да достигнете до Топ 3 в Google Maps.

ЕТО КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ ОТ FACEBOOK, РАБОТЕЙКИ С НАС

РЕДОВНО ПУБЛИКУВАНЕ

Бъдете последователни, когато става дума за вашия бизнес. Ние публикуваме веднъж на всеки 3 дни, за да сме сигурни, че поддържате връзка с потенциалните си клиенти.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНО СЪДЪРЖАНИЕ

Нашият екип от опитни автори на съдържание създава персонализирано съдържание, което ви помага да се свържете по-добре с клиентите си.

ИНДИВИДУАЛЕН ДИЗАЙН

Нашите професионални графични дизайнери създават персонализирани изображения и видеоклипове, които ви помагат да се откроите от конкуренцията си и да привлечете повече клиенти.

ПОВЕЧЕ КЛИЕНТИ

Ние ви помагаме да достигнете до повече хора на месечна база, много от които ще предприемат активни действия и ще се свържат с вас.

ПОЛУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ВИДИМОСТ ВЪВ FACEBOOK

Насочете се само към хора, които се нуждаят от вашите услуги за ремонт на компютри точно сега! Рекламата е начинът, по който достигате до тях. Ангажирането на тяхното внимание  чрез публикации, директни съобщения и подаръци е начинът да получите нови клиенти и да поддържате и запазите взаимоотношения с вече съществуващи. Направете ги свои последователи!