НИЕ ВИ ПОМОГАМЕ ДА РАЗВИЕТЕ ВАШАТА

ДЕНТАЛЕН МАРКЕТИНГ & ОНЛАЙН ПАЦИЕНТИ

Подобрете видимостта си онлайн, получете положителни отзиви, достигнете до нови клиенти чрез Google и Facebook.

Свържете се с нас
Малка/контактна

Ето какво получавате от Google

ВИДИМОСТ

Получаването на повече запитвания и трафик до вашето местоположение зависи от класирането ви в Google Maps. Ние помагаме на вашия бизнес да се класира в Топ 3 на картата, така че да се позиционирате над конкуренцията във вашия район.

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Ние използваме сложни софтуерни инструменти, за да анализираме как клиентите търсят и взаимодействат с бизнеса онлайн. Уверяваме се, че всички подходящи ключови думи и думи за търсене са изброени във вашия профил в Google My Business, за да повишим вашето място в класирането. Ще получите повече обаждания, съобщения и повече посещения на уебсайта си.

ПУБЛИКАЦИИ В GOOGLE

Ние ви помагаме да популяризирате вашите продукти и услуги с помощта на Google Posts. Важно е клиентите ви да бъдат информирани за новостите във вашия бизнес и да показвате на Google, че сте активни в тяхната платформа.

ОТЗИВИ

Нищо не стимулира бизнеса повече от положителните отзиви от клиенти! Ето защо разработихме инструмент, който улеснява вашите потребители да  оставят онлайн отзив за вас само за няколко секунди, с няколко клика.

СИЛАТА НА ОТЗИВИТЕ В GOOGLE

Повече отзиви означават повече бизнес. Нека вашите пациенти сами да разпространят новината за това колко добра е вашата практика. Изпращането на напомняния за преглед до пациенти чрез текстово съобщение никога не е било по-лесно. Така пациентите се чувстват обгрижени. Вижте как отзивите за вас растат ден след ден!

Google Постове, скрития коз за вашия бизнес

Получете повече органични търсения, увеличете ефекта от SEO и подобрете цялостната маркетингова стратегия на вашия бизнес. Превърнете вашите постетители в клиенти!

ЕТО КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ ОТ FACEBOOK, РАБОТЕЙКИ С НАС

РЕДОВНО ПУБЛИКУВАНЕ

Бъдете последователни, когато става дума за вашия бизнес. Ние публикуваме веднъж на всеки 3 дни, за да сме сигурни, че поддържате връзка с потенциалните си клиенти.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНО СЪДЪРЖАНИЕ

Нашият екип от опитни автори на съдържание създава персонализирано съдържание, което ви помага да се свържете по-добре с клиентите си.

ИНДИВИДУАЛЕН ДИЗАЙН

Нашите професионални графични дизайнери създават персонализирани изображения и видеоклипове, които ви помагат да се откроите от конкуренцията си и да привлечете повече клиенти.

ПОВЕЧЕ КЛИЕНТИ

Ние ви помагаме да достигнете до повече хора на месечна база, много от които ще предприемат активни действия и ще се свържат с вас.

FACOBOOK: КРАЛЯТ НА СОЦИАЛНИТЕ МЕДИИ

Комуникирайте директно с вашата целева аудитория, разберете от какво се интересуват и привлечете вниманието им с креативно и полезно съдържание.

Поддържането на ангажираността и интереса на вашите пациенти ви помага да разберете какво мислят за вашият бизнес и създава дълготрайни взаимоотношения.

Достигни до нови висоти със Staello