Силата на

Професионална поддръжка за успешен и печеливш бизнес

Staello – вашият партньор за професионална поддръжка на уебсайтове. Ние предлагаме широк спектър от услуги, свързани с управлението, поддръжката и оптимизацията на уебсайтове, за да гарантираме, че вашият онлайн бизнес работи безупречно.

Добре дошли в Staello – вашият партньор за професионална поддръжка на уебсайтове. Ние предлагаме широк спектър от услуги, свързани с управлението, поддръжката и оптимизацията на уебсайтове, за да гарантираме, че вашият онлайн бизнес работи безупречно.

Ние разбираме, че уебсайтовете са от съществено значение за успеха на вашия бизнес. Затова, ние предлагаме професионална и персонализирана поддръжка, която да отговаря на специфичните нужди на всеки отделен клиент. Нашата екип от опитни и квалифицирани специалисти са на разположение, за да ви помогнат с всичко, което се нуждаете, от създаване на нов уебсайт до оптимизацията на съществуващ.

Нашите услуги включват:
 1. Разработка и дизайн на уебсайтове – нашият екип от дизайнери и разработчици са в състояние да разработят и дизайнат уебсайтове от нулата, за да създадат уникален и професионален онлайн имидж на вашата компания.

 2. Поддръжка и обновяване на съществуващи уебсайтове – Ние предлагаме редовни обновления на уебсайта, за да гарантираме, че всичко е актуално и съответства на нуждите на вашите клиенти.

 3. Оптимизация за търсачки – ние ще ви помогнем да оптимизирате вашите уебсайтове, за да се увеличи видимостта и да се подобри рангирането в търсачките.

 4. Управление на съдържанието – нашите специалисти ще ви помогнат да управлявате съдържанието на уебсайта, за да гарантирате, че е актуално и релевантно за вашите клиенти.

 5. Поддръжка на сигурността – ние предлагаме постоянна мониторинг и поддръжка на сигурността на уебсайта, за да гарантираме, че всичко е защитено от потенциални атаки

 6. Оптимизация на скоростта на зареждане на уебсайтовете – забавените уебсайтове могат да имат негативен ефект върху преживяването на потребителите, поради което, ние предлагаме услуги за оптимизация на скоростта на зареждане на уебсайтовете.

 7. Интеграция на уебсайтовете с други платформи – ние можем да ви помогнем да интегрирате вашия уебсайт с различни социални медии, електронни магазини, платежни системи и други платформи.

 8. Анализ на данни – нашият екип може да ви предостави анализ на данните, които да ви помогнат да разберете поведението на вашите клиенти и да го използвате за подобряване на маркетинговите стратегии.

Staello ми помогна да достигна до клиенти извън гр. Велико Търново, като ми направиха онлайн магазин, който обработва доставки и онлайн плащания, бързо и без допълнителна намеса! -Емил Кирилов- Собственик

Ето няколко причини защо да изберете Staello за ПОДДРЪЖКА НА ВАШИЯ УЕБСАЙТ:

 1. Експерти в областта – Нашите специалисти имат голям опит в областта на уеб дизайна и поддръжката на уебсайтове. Те са обучени да разбират нуждите на вашия бизнес и да ви предоставят персонализирана поддръжка, за да гарантирате, че всичко е актуално и работи без проблеми.

 2. Редовни обновления и оптимизация – Ние предоставяме редовни обновления и оптимизация на уебсайта, за да гарантираме, че всичко е актуално и подходящо за вашите клиенти.

 3. Сигурност и бекъпиране на данни – Ние се грижим за сигурността на вашия уебсайт, като мониторираме и поддържаме подходящи мерки за сигурност. Поддържаме и редовно правим бекъп на данните, за да гарантираме, че информацията ви е защитена.

 4. Индивидуален подход – Ние разбираме, че всеки бизнес е различен и има уникални нужди. Това е причината, поради която нашите услуги са персонализирани и се адаптират към нуждите на вашия бизнес. Ние работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти, за да разберем какво им е нужно и да гарантираме, че получават точно това, което търсят.

 5. Конкурентни цени – Ние предоставяме професионални услуги на конкурентни цени, които да отговарят на вашия бюджет.

 6. Отлична комуникация – В Staello вярваме, че отличната комуникация е ключът към успешна поддръжка на уебсайтове. Нашите специалисти винаги са на разположение за да отговорят на вашите въпроси и да ви помогнат с всичко, което ви тревожи.

 7. Гарантиран успех – С нашата помощ и поддръжка, вие можете да бъдете сигурни, че вашият уебсайт ще бъде актуален, сигурен и функционален. Това ще ви помогне да постигнете успех в онлайн света и да привлечете повече клиенти към вашия бизнес.

Как нашата услуга помага
Насоченост към целевата аудитория

Всеки един бизнес трябва да идентифицира целевата си аудитория! Екипът на Staello помага на малките бизнеси да се насочат към своята целева аудитория и да таргетират своя идеален клиент.

Осигурява видимост в търсачките

Малките бизнеси често са в по-неблагоприятна позиция от големите компании, когато става дума за органично търсене. Точно заради това предлагаме специални пакети за онлайн магазини които да осигурят силен старт на вашия бизнес

Поддръжка

Всеки един онлайн магазин има нужда от честа поддръжка, обновяване на цени, промоции, продукти и т.н. 

Staello се грижи за поддръжката на вашия онлайн магазин, без да се налага налага намеса от ваша страна! Това позволява на нашите клиенти да се фокусират върху най-важното, комуникацията с техните клиенти!

ЕТО КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ със Staello Поддръжка

Редовни обновления и поддръжка на съдържанието

Оптимизираме уебсайта ви с ново съдържание, актуализации и новини за вашия бизнес. Поддържаме информацията ви актуална и редовно обновяваме страниците ви, за да предоставим на вашите потребители най-доброто преживяване.

Бързина на зареждане на вашия уебсайт

Бързината на зареждане на уебсайта ви е от съществено значение за позицията му в Google. Използваме инструменти за оптимизация на скоростта на уебсайта ви и премахваме всичко, което може да забави зареждането.

Анализ на данни

Анализираме данните от уебсайта ви, за да разберем поведението на потребителите ви и да го използваме информацията за подобряване на маркетинговите стратегии и оптимизация.

Редовен SEO анализ

Анализираме редовно SEO рейтинга на вашия уебсайт и го оптимизираме за търсачки, за да увеличим видимостта и рейтинга в резултатите на търсачките.

Уебсайт Поддръжка със Staello

Като се възползвате от нашите услуги за професионална поддръжка на уебсайтове, ще получите персонализиран и добре проектиран уебсайт, който да отговаря на нуждите на вашата компания и клиенти. Ние гарантираме, че вашата уебсайт ще бъде актуален, сигурен и оптимизиран за постигане на успех в онлайн света.

Не се колебайте да се свържете с нас, за да получите повече информация за нашите услуги или да планирате консултация с нашите специалисти. Staello е вашият надежден и експертен партньор за успешния ви онлайн бизнес!

КАКВО КАЗВАТ ХОРАТА ЗА НАС

Заяви безплатен Бизнес Одит