Силата на

ДОСТИГНИ ДО ТВОИТЕ КЛИЕНТИ С Google ads

Google Ads е мощен инструмент за онлайн маркетинг, който предлага няколко предимства за бизнеса ви. Ето някои от най-големите предимства на Google Ads:

  1. Точен таргетинг: Google Ads ви позволява да целево насочите вашата рекламна кампания към потенциални клиенти, които са търсили ключови думи, свързани с вашия бизнес или продукт. Това ви дава възможност да постигнете по-голяма конверсия от вашата реклама.

  2. Гъвкавост на бюджета: С Google Ads можете да контролирате вашите разходи за реклама и да настройвате бюджета си според вашите нужди и възможности. Можете да изберете дневен бюджет и да настроите тарифите за кликвания, което означава, че можете да контролирате колко пари харчите за всяка рекламна кампания.

  3. Широк избор на рекламни формати: Google Ads ви предлага широка гама от рекламни формати, които можете да използвате за да привлечете внимание на вашата аудитория. Включително текстови обяви, графични банери, видео реклами и други.

  4. Гъвкавост на времето: Google Ads ви дава възможност да настройвате времето, когато вашите рекламни кампании се показват. Можете да изберете определени часове на деня или дни от седмицата, когато искате да се появяват вашите реклами. Това ви дава възможност да настроите рекламата си, така че да се показва точно в момента, когато вашата аудитория е най-активна.

  5. Географска цел: Google Ads ви дава възможност да изберете къде да се показват вашите реклами. Можете да изберете определени региони, градове или държави, където желаете да се появяват вашите реклами. Това е особено полезно за малки бизнеси, които се насочват към определени региони.

Staello ми помогна да идентифицирам и успешно таргетирам моите потенциални клиенти! -Алекс Борилов - Собственик

Какво прави нашата компания различна:

  1. Експерти по Google Ads: Ние имаме екип от професионалисти, които имат години опит в Google Ads. Ние знаем как да създаваме рекламни кампании, които да работят ефективно и да постигат максимални резултати.

  2. Предоставяме персонализирани решения: Ние разбираме, че всеки бизнес е уникален и има различни нужди. Затова, ние предоставяме персонализирани решения, които да отговарят на нуждите на вашия бизнес. Нашите експерти по Google Ads ще работят с вас, за да разберат вашите цели и да ви предложат стратегия, която да постигне максимални резултати.
  3. Качество на обслужването: В нашата компания сме насочени към качество на обслужването и винаги работим усилено, за да постигнем най-добрите резултати за нашите клиенти. Ние ще ви предоставим най-добрите решения и ще се уверим, че вашата рекламна кампания работи ефективно и постига максимален успех.
  4. Конкурентни цени: Ние предлагаме конкурентни цени за нашите услуги. Ние разбираме, че бизнесът ви има ограничен бюджет и затова ще работим с вас, за да оптимизираме вашата рекламна кампания и да постигнем максимален успех за вашата инвестиция.
  5. Редовен контакт и отчети: Ние ще поддържаме редовен контакт с вас, за да се уверим, че вашата рекламна кампания работи правилно и постига максимални резултати. Ще ви предоставяме отчети за вашата кампания, за да можете да видите как се движите и да знаете какви промени са нужни, ако има такива.
Как нашата услуга помага
Осигурява видимост в търсачките

Малките бизнеси често са в по-неблагоприятна позиция от големите компании, когато става дума за органично търсене. Google Ads обаче позволява на малките бизнеси да се появят на първата страница в резултатите от търсенето и да увеличат своята видимост.

Насоченост към целевата аудитория

Google Ads позволява на малките бизнеси да се насочат към своята целева аудитория, като могат да изберат ключови думи, които са свързани с техния бизнес, да определят местоположение и други параметри за търсене.

Бюджетиране на рекламата

Google Ads дава възможност на малките бизнеси да бюджетират своята рекламна кампания в зависимост от техните нужди и възможности. Малките бизнеси могат да започнат с по-малък бюджет и да го увеличават постепенно по мярка на успеха на рекламната им кампания.

Увеличава продажбите

oogle Ads може да помогне на малките бизнеси да увеличат продажбите и да привлекат нови клиенти. Рекламата в Google Ads е насочена към хора, които търсят точно това, което малкият бизнес предлага, което може да доведе до по-висок процент на конверсия на потенциални клиенти в реални клиенти.

Стъпките които предприемаме за успешна Google кампания

Oпределяне на целта на кампанията

Преди да започнем рекламната кампания в Google Ads, определяме ясна цел за кампанията. Например, целта може да бъде увеличаване на продажбите, увеличаване на броя на потенциалните клиенти или увеличаване на осведомеността за вашата марката.

Изследване на пазара

Преди да започнем рекламната кампания, изследваме пазара и вашата конкуренция. Анализираме ключови думи, за които рекламата да се появи в търсачката и правим проучване на конкурентните рекламни кампании. Това ще ни помогне да изберем най-подходящите ключови думи и да създадем конкурентна стратегия за кампанията ви.

Създаване на подходящ текст

Екипът ни от специалисти създава привлекателни обяви, които ще грабнат вниманието на потенциалните ви клиенти. Ключът е обявите да са ясни и с привлекателни заглавия, съчетани със съдържание, което ще представи ясно предимствата на вашите продукти или услуги.

Измерване на резултатите

Крайната стъпка за успешна Google кампания е да измерим резултатите от нея. Използваме инструменти за отчетност, за да проследим броя на кликвания, броя на посетителите на уебсайта, броя новите клиенти, както и сумата на генерирания доход,  за да определим ефективността на кампанията и да въведем подобрения, които да доведат до по-високи резултати.

GOOGLE ADS MARKETING

За да започнете да се възползвате от нашите услуги за Google Ads, свържете се с нас днес и ние ще ви предоставим безплатна консултация. Ние ще се уверим, че разбираме вашите цели и ще ви предложим стратегия, която да постигне максимален успех за вашия бизнес. Нашите експерти по Google Ads ще ви помогнат да създадете, управлявате и оптимизирате вашата рекламна кампания, за да постигнете най-добрите резултати.

Опитайте сега нашите услуги за Google Ads и постигнете успех в онлайн маркетинга!

КАКВО КАЗВАТ ХОРАТА ЗА НАС

Защо Google ADS
Растеж в продажбите
84%
Google Ads доминира онлайн търсенето с пазарен дял от
95%
Потребители, които търсят бизнеси в радиус от 1,6 км от техните домове, посещават този бизнес в рамките на 24 часа след търсенето.
76%
Заяви безплатен Google Ads одит