Грабни уебсайт на цена от
89лв*
СЪС

Staello представя най-новата и изгодна оферта от нашата маркетингова агенция! Само сега можете да получите професионална изработка на уебсайт за ексклузивната цена от 89 лева!
Ние предлагаме перфектното решение за разработване на уебсайт, който ще отговаря на всички Ваши бизнес нужди и ще Ви помогне да се откроите сред конкуренцията.

 

Какво ВКЛЮЧВАТ РАЗЛИЧНИТЕ НИ ОНЛАЙН ПАКЕТИ?

Разработка на уебсайт, адаптиран към мобилни устройства

В днешно време все повече хора използват мобилни устройства за достъп до интернет. Затова е много важно вашето онлайн присъствие да бъде адаптирано към тези устройства. Ние можем да ви помогнем да създадете уебсайт, който да е перфектно функционален и лесен за използване на всяко устройство, включително мобилни телефони и таблети.

Персонализиран дизайн, съобразен с вашите нужди и визия

Вашето онлайн присъствие е изключително важно за визуалното възприемане на вашата компания. Затова е много важно да имате дизайн, който е персонализиран специално за вас и съобразен с вашите нужди и визия. Ние можем да ви предложим решения, които да отговарят на тези изисквания.

СЕО оптимизация за по-добра видимост в търсачките

СЕО оптимизацията е много важна, когато става дума за онлайн присъствие. Тя може да увеличи видимостта на вашия уебсайт в търсачките и да гарантира, че потенциалните ви клиенти ще открият лесно това, което търсят. Ние можем да ви помогнем да оптимизирате вашия уебсайт и да увеличите шансовете си за по-добро рангиране в търсачките.

Instagram и Facebook маркетинг:

Ще проучим вашите социални медийни стратегии и ще ви предложим начини за оптимизиране на вашата съдържание и рекламни кампании, за да увеличите своето въздействие и да привлечете повече потенциални клиенти.

Разработване на онлайн магазин и система за плащане

Ако имате нужда от онлайн магазин, ние можем да ви помогнем да го създадете. Ние предлагаме персонализирани решения, които да отговарят на вашите нужди и да ви помогнат да продавате продукти или услуги онлайн. Също така можем да ви предложим система за плащане, която да е лесна за използване и да ви позволи да приемате плащания от клиентите си.

Уебчат (Чат за обслужване на клиенти)

Уебчатът е изключително полезен инструмент за обслужване на клиенти. Той ви позволява да отговаряте на въпроси и да решавате проблеми на момента, което гарантира бързо и ефективно обслужване на клиентите. Ние можем да ви помогнем да интегрирате уебчат във вашия уебсайт и да ви предоставим необходимите инструменти и насоки за успешното му използване.

Професионална поддръжка и консултации

Нашият екип е винаги на разположение да ви помогне с вашите нужди и да ви предостави професионални консултации. Ние гарантираме, че всички проблеми и въпроси ще бъдат решени бързо и ефективно. Можете да се свържете с нас чрез имейл, телефон или уебчат.

Искате да кандидатствате за изработка на уебсайт и безплатна бизнес консултация?

За да започнете процеса, моля, попълнете формата за контакт на нашата страница с информация за вашия бизнес и вашите текущи маркетингови усилия.

Част от фирмите с които работим

*Обявената цена е без ддс и е валидна при подписване на договор за период от 18 месеца

Свържи се с нас за безплатна консултация

Нова - Контактна