Реклама в Instagram & Facebook за
199лв
СЪС

Свържи се с нас за безплатна консултация

Нова - Контактна (#7)

Facebook и Instagram рекламата са един от най-ефективните начини за постигане на видимост и насочване на трафик към вашата марка или продукт. Социалните мрежи са изключително важен канал за маркетинг, тъй като милиони хора ги използват всеки ден. Това прави възможността за достигане до широка аудитория на вашата марка или продукт да бъде ненадмината.

Какво ВКЛЮЧВАТ РАЗЛИЧНИТЕ НИ ОНЛАЙН ПАКЕТИ?

изграждане на персонализирана стратегия за рекламиране

Създаване на креативна и ефективна рекламна кампания, насочена към вашата целева аудитория. Ние се фокусираме върху ключовите моменти в живота на вашите клиенти и създаваме рекламно съдържание, което да ги привлече и да ги насочи към вашия уебсайт.

Анализиране на вашата целева аудитория

Нашите маркетингови експерти анализират вашата целева аудитория, избират най-подходящите типове реклами и насочват рекламните ви съобщения към най-подходящите хора. Създаваме кампании с различни формати, като например изображения, видеоклипове, карусели и други, които да представят вашата марка или продукт по най-добрия начин.

Изготвяне на съдържание

Staello разполага с екип от опитни графични дизайнери и създатели на съдържание. Тяхната задача е да създаде пленяващи изображения и текст за вашата реклама онлайн.

Детайлна статистика

Едно от най-важните предимства на Facebook и Instagram е, че във всеки един момент може да видите колко хора са видяли вашата реклама, колко от тях са натиснали на нея, колко са попълнили контактната Ви форма, колко са натиснали на вашия телефонен номер с цел обаждане и колко от тях са решили да посетят физическата Ви локация. Всеки един от тези параметри се следи от нашия екип и Ви се предоставя като доклад на месечна база.

Професионална поддръжка и консултации

Ние предоставяме професионална поддръжка и консултации, за да се уверим, че кампанията ви е максимално ефективна. Нашите маркетингови експерти редовно анализират резултатите от кампанията и правят корекции, ако са необходими, за да се уверят, че постигате най-добрите резултати възможни. След това предоставяме детайлни отчети, които да ви помогнат да разберете какви са резултатите от кампанията.

Искате да кандидатствате за Реклама в социалните мрежи или имате нужда от безплатна бизнес консултация? 

Не се колебайте да се свържете с нас!

За да започнете процеса, моля, попълнете формата за контакт на нашата страница с информация за вашия бизнес и вашите текущи маркетингови усилия.

Част от фирмите с които работим